Elektrikerlärlingar som vill arbeta inom byggel sökes till Kristianstad

Emptiro är ett företag som arbetar med rekrytering och kompetensförsörjning inom elteknikbranschen. Hos oss har du möjlighet att utvecklas genom att arbeta med olika typer av uppgifter ute hos våra kunder. Vi har en lång erfarenhet av arbete inom installationsbranschen och ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig vidare i karriären!

Arbetsbeskrivning
Till en våra stora kunders Kristianstadsfilial söker vi en händig elektriker som är intresserad av ett rörligt och omväxlande arbete inom bygg-el. Företaget du kommer att arbeta hos har en bred verksamhet inom etablering av byggarbetsplatser. Som elektriker arbetar du med alla förekommande installationer såsom tillfällig el, belysning, värme och larmanläggningar i samband med etablering av byggarbetsplatsen. Du arbetar också inne på företagets eget område med service, felsökning och underhåll av elcentraler, byggmaskiner och elmaterial. Arbetsdagarna är varierade då du delar din tid mellan företagets verkstad och arbete på fältet. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling. För rätt person finns goda chanser att bli anställd i kundens organisation.

Vem är du?
Vi söker dig som har en fullgjord elteknikutbildning med godkända betyg och som innehar B-körkort. Maskinkännedom och mek-erfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav. Som person är du noggrann, självständig och att van att hantera många sociala kontakter i ditt arbete. Du är nyfiken och lättlärd och du arbetar fokuserat och får mycket gjort på en arbetsdag. Det är också viktigt att du trivs med att vara utomhus och att du har en god fysik. Tillsättning till tjänsten kommer att ske omgående vilket innebär att du bör söka så snart som möjligt då tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Kontakt
Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mail på emma@emptiro.se. Vi har begränsade möjligheter att återkomma till dig via telefon och rekommenderar dig att i första hand maila dina frågor till oss. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sistadatum är passerat. Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk mailet med ”Byggel”.

Välkommen med din ansökan!