Arbeta som expert inom larm och passage hos BBgruppen!

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

BBGRUPPEN är en etablerad lås- och säkerhetsleverantör till bygg- och fastighetsmarknaden. Våra tjänster har aldrig varit mer efterfrågade än idag och vi välkomnar nu fler medarbetare till våra kontor i Västberga samt i Kista.

Rollen som tekniker inom larm/passage

Som tekniker på larm och passage blir du en specialist med en värdefull kompetens som våra kunder efterfrågar och uppskattar. Du skräddarsyr, driftsätter och underhåller larm och passersystem från marknadens ledande leverantörer för att vår kund alltid skall känna sig trygg med att de har valt den bästa partnern inom området.

Dina arbetsuppgifter omfattar:
• Installation och driftsättning av Inbrottslarm, Brandlarm, CCTV och Passersystem från olika märken & leverantörer.
• Underhåll, felsökning och service.
• Förstå ritningsunderlag och utföra dokumentation av ditt arbete.
• I viss mån installation och inkoppling av elektriska lås och dörrautomatiker.
Vi arbetar nära varandra i vår arbetsgrupp med säljare, projektledare och tekniker. Den goda stämningen i teamet är viktig för oss och vi uppskattar därför att vår blivande kollega vill bidra till den glada, hjälpsamma och entusiastiska atmosfär som genomsyrar våra arbetsdagar. Vi vill att du ska kunna arbeta med kvalité och kundnöjdhet i fokus och att du ska kunna utvecklas i tjänsten hos oss.

Vi står för alla verktyg som krävs för ett flexibelt arbetssätt såsom tjänstebil, laptop och mobiltelefon och som anställd har du också tillgång till en rad olika personalförmåner. Saknar du vissa utbildningar eller önskar komplettera produktspecifika kunskaper så sker detta kontinuerligt hos våra leverantörer vilket vi uppmuntrar.

Vad förväntas av dig?

Du arbetar idag som tekniker inom larm och passagebranschen eller som elektriker med stort intresse för teknik och svagström. Du är van vid och trivs med att ta ansvar, känner engagemang för dina kunders önskemål och behov och upplevs som en trygg och kompetent resurs ute på plats.

I din roll kommer du att vara självgående vilket förutsätter att du trivs med frihet under ansvar, men även arbeta i projekt över tid vilket innebär teamwork.
Ditt arbete utförs där det passar uppdraget; på kontoret, hos våra kunder, eller varför inte hemifrån när uppgifterna tillåter?

För att vara aktuell för tjänsten krävs, utöver yrkeskunskaper, att du har goda datakunskaper, innehar B-körkort samt är flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift då du har mycket kontakt med våra kunder. Erfarenhet som ledande montör eller innehav av certifiering för larm alternativt CCTV är meriterande för tjänsten.

Kontakt med oss!

I rekryteringen samarbetar vi med Emptiro AB. Har du frågor om tjänsten eller vill skicka en intresseanmälan kan du enkelt ta kontakt via LinkedIn, ringa eller maila.

Mari Sandgren, ansvarig rekryterare
https://www.linkedin.com/in/mari-sandgren-838023b/
070-7700040
mari@emptiro.se´

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra av dig!