Händiga montörer till Telecom

Till ett längre uppdrag söker vi montörer för arbete inom telecomsektorn. Du kommer att bli anställd av Emptiro och uthyrd till vår kund, ett ledande installationsföretag. För rätt person finns goda möjligheter till en anställning hos kunden längre fram.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar installation av antenner på hög höjd såsom på tak och mast. Du utför kabelinstallationer, montering av antennrör och installation av radiomoduler. Mycket av arbetet sker på hög höjd och i lift och större delen av arbetsveckan spenderas utomhus, i alla väder. Du arbetar tillsammans med erfarna kollegor och har en omväxlande vardag där du får möjlighet att komma ut i spännande och annorlunda miljöer.

Området som du arbetar i sträcker sig upp till Växjö och en viss del resor med övernattningar ingår därför i tjänsten.

För rätt person är detta en fin möjlighet att komma in i en trevlig och etablerad arbetsgrupp i ett stabilt och välkänt företag inom branschen.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av monteringsarbete och som kan ritningsläsning. Du har stor verktygsvana och är en händig person som lätt hittar lösningar på praktiska utmaningar. Som person är du intresserad och lättlärd och har en stark inre motor som gör att du får arbete ur händerna. Vi tror att du tidigare har arbetat med antingen mekaniskt monteringsarbete och/eller att du har erfarenhet av arbete inom t.ex. svagström/fiber.

Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter. Eftersom säkerhet är centralt i de arbetsuppgifter som du kommer att utföra är det viktigt att du är en lugn och trygg person som arbetar med ett säkerhetstänkande i varje moment samt att du är flytande i det svenska språket då kommunikation är en central säkerhetsfråga i utförandet av uppgifterna.

B-körkort är ett krav i tjänsten. Erfarenhet av arbete i lift är meriterande liksom om du har en mastklättringsutbildning sedan tidigare. Vi söker dig som är intresserad av en långsiktig framtid inom detta område.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Glimskog på 072-8410000 eller via mail, emma@emptiro.se. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk ämnesraden i mailet med ”Telecom”.

Välkommen med din ansökan!