Elektriker med stort tekniskt intresse

Till vår kund söker vi söker dig som är elektriker med ett stort tekniskt intresse och som är redo för nya utmaningar i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installation, driftsättning och service på våra kunders datacenter, UPS, reservkraft samt nätverksinstallationer. Du kommer att ingå i en grupp med ett tiotal tekniker med olika kompetensområden som arbetar tillsammans och hjälps åt för att lösa kundens problem.

Som elektriker hos vår kund har du en intressant och självständig vardag med mycket frihet och förväntas samtidigt ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos företaget kommer du få möjlighet att arbeta i tjänster med ett brett tekniskt innehåll och utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer. Rollen innebär också mycket kontakt med företagets kunders beställare och du kommer med tiden att fungera som en rådgivande part för dem i utvecklingsarbetet gällande deras anläggningar.

Tjänsten är på heltid, dag och vissa resor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker på gymnasienivå, eller motsvarande och som har minst fyra års erfarenhet av arbete inom området. Du är van vid att arbeta självständigt med uppgifter inom installation och service och behärskar ritnings- och schemaläsning till fullo. Har du erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande och du är trygg i din roll som elektriker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Kontakt

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum. Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk ämnesraden i mailet med ”Elektriker med tekniskt intresse”.

Välkommen med din ansökan!