Certifierade elektriker sökes

Emptiro Personal AB är ett företag som arbetar med rekrytering och kompetensförsörjning inom elteknikbranschen. Vi har avtal med SEF (Svenska Elektrikerförbundet) vilket innebär att du går under samma förutsättningar som på traditionella installationsföretag. Hos oss har du möjlighet att utvecklas genom att arbeta med olika typer av uppgifter ute hos våra kunder. Vi har en lång erfarenhet av arbete inom installationsbranschen och ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig vidare i karriären!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd hos oss men arbeta ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att variera men omfattar alla moment som förekommer inom installation. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling. Vårt mål är att vi tillsammans ska bygga din kompetens inför framtiden.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som har fullgjort din lärlingstid och erhållit ditt certifikat. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och att du vill ha ett arbete som innebär många sociala kontakter.

B-körkort är ett krav.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail nedan. Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till per@emptiro.se . Märk ämnesraden i mailet med ”Certifierad elektriker”.

Välkommen med din ansökan!