Elektriker sökes till en tekniskt utmanande roll hos Pågen

Som elektriker hos Pågen får du ett omväxlande, utmanande och intressant jobb med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer också att ingå i ett arbetslag med drivna och kompetenta medarbetare som har en härlig stämning och gott samarbetsklimat!

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor på underhållsavdelningen kommer du att hålla en av Malmös mest tongivande industrier igång. I din roll som elektriker arbetar du såväl med förebyggande underhåll som med felsökning av akuta driftstörningar och felavhjälpning på elektrisk och mekanisk utrustning.

Pågen är en organisation som ständigt arbetar med förbättringar och effektiviseringar av produktionen och bageriet är idag en modern, helautomatiserad, anläggning. Som elektriker besitter du därför en viktig kompetens och deltar i tekniska projekt som rör anläggningens utveckling. Utöver det löpande underhålls- och servicearbetet fungerar du också som en viktig support för våra operatörer i produktionen både gällande löpande frågor och för utbildningar om maskinerna.

Rollen innebär stor frihet och du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och för att fatta de löpande besluten under arbetsdagen. Vi är måna om att hålla hög kvalitet i det arbete vi levererar och hos oss finns fina möjligheter till utveckling.

Underhållsavdelningen består av ett sammansvetsat och kompetent gäng med stor energi och framåtanda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet och hoppas att du är en person som vill utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten innebär tvåskiftsarbete med vissa helger schemalagda.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft, samt dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet. Du är van vid att arbeta självständigt med uppgifter inom installation och service och behärskar ritnings- och schemaläsning till fullo. Har du erfarenhet av elektriskt arbete inom industrin är det meriterande men inget krav.

Du är en driven och ansvarsfull person som är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter. Du har en hög stresstålighet, är metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt och känner dig trygg i din roll som elektriker. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har en flexibel inställning och att du besitter en god förmåga att bedöma situationer och att fatta beslut i ditt löpande arbete.

Kontakt
I rekryteringen samarbetar vi med Emptiro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Glimskog på 072-841 00 00 eller via mail, emma@emptiro.se. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk ämnesraden i mailet med ”Elektriker Pågen”.

Välkommen med din ansökan!