Administratör till Bravida Prenad i Eslöv

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Är du en strukturerad och driftig administratör som tycker att det vore intressant att arbeta på ett företag i elbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten som administratör

Prenad i Eslöv söker nu en kollega som vill arbeta med alla de administrativa uppgifter som förekommer på kontoret. Det innebär att du hanterar allt från inkommande samtal, hantering av leverantörsfakturor, registrering av arbetsorder och fakturering, kontering och löpande beställningar. Därutöver arbetar du med viss löneadministration. Du kommer också se till att det är ordning och reda på kontoret. Tjänsten erbjuder stor frihet i rollen med möjlighet att lägga upp din arbetsdag självständigt och du förväntas kunna ta mycket egna initiativ.

Eftersom du är en central person på kontoret är det ditt jobb att ta emot såväl kunder som företagets anställda och skapa en trivsam och professionell miljö.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 15 månader och du anställs hos Bravida Prenad AB. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. Eventuellt finns möjlighet att arbeta deltid om det är ett starkt önskemål under förutsättning att ett passande schema kan upprättas.

Tillträdesdatum planeras till 1/3 2020.                                                                      

Vem är du?   

Vi söker dig som har arbetat som administratör under minst ett par år och som en van användare av Officepaketet och bokföringssystem. Tidigare erfarenhet av arbete med fakturering och kontering samt god datavana är ett krav. Om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso är det meriterande.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter som administratör och som är van att arbeta med problemlösning. Du är en noggrann, driftig och prestigelös person som trivs med att hugga i där det behövs.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Prenad med Emptiro. Du ansöker om tjänsten via mari@emptiro.se märk din ansökan med ”Administratör till Prenad”. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mari Sandgren på 0707–700040 Vi arbetar med ett löpande urval så tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!