Elektriker med verkstadserfarenhet

Emptiro är ett företag som arbetar med rekrytering och kompetensförsörjning inom elteknikbranschen. Våra anställda går under installationsavtalet och du kan göra dina lärlingstimmar och få ditt certifikat hos oss. Vi har en lång erfarenhet av arbete inom installationsbranschen och ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig vidare i karriären!

Arbetsbeskrivning

Till en av våra stora kunder söker vi en händig elektriker som har ett gediget intresse för maskiner och verkstadsarbete. Arbetsplatsen är placerad i Lund. Företaget du kommer att arbeta hos har en bred verksamhet och som uthyrd till dem kommer du att arbeta med många olika typer av uppgifter inom el och mekaniskt arbete. Dina arbetsuppgifter kan t.ex. omfatta service, felsökning och underhåll av elcentraler, byggmaskiner och elmaterial men arbetsdagarna är ofta varierande och kräver flexibilitet av dig som person. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har en fullgjord elteknikutbildning med godkända betyg och som innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har arbetat några år inom elbranschen men är du lärling med stort driv och vilja att utvecklas kan du ändå vara intressant för tjänsten! Maskinkännedom och mek-erfarenhet är ett krav för att vara rätt för den här tjänsten, likaså B-körkort.

Som person är du noggrann, självständig och att van att hantera många sociala kontakter i ditt arbete. Du är nyfiken och lättlärd och du arbetar fokuserat och får mycket gjort på en arbetsdag. Det är också viktigt att du trivs med att vara utomhus och att du har en god fysik.

Ansöka om tjänsten

För att anmäla ditt intresse för tjänsten är du välkommen att maila ditt CV till emma@emptiro.se och märka ditt mail med ”Elektriker med verkstadsintresse”.  Detta jobb har omgående tillsättning vilket innebär att vi jobbar med ett löpande urval så är du intresserad ser vi gärna din ansökan så fort som möjligt!