Erfaren och noggrann administratör

Arbetsbeskrivning

EmptiroFör ett längre vikariat med anställning ute hos vår kund söker vi en erfaren administratör vars huvuduppgift är att arbeta med registervård och telefonsupport. I ditt arbete hanterar du löpande ärenden och säkerställer att rätt information finns tillgänglig i kundens system.

Goda datakunskaper är ett krav, särskilt viktigt är erfarenhet av arbete i Officepaketet. Vikariatet är på heltid och löper under ett år med planerad start i mitten av september. Arbetet utförs dagtid på plats på företagets kontor i centrala Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning och som har arbetat minst tre år inom kontor och administration. Du är en person som tycker om att arbeta självständigt och som genomför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. I din roll som administratör trivs du med att skapa ordning och har förmåga att motivera dig själv även i uppgifter som innehåller repetitiva moment. Du är en trevlig, öppen och ödmjuk person som gärna har många kontakter i ditt arbete och du är dessutom trygg i dig själv och har pondus att styra upp och reda ut situationer när så krävs.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ett mail med ditt CV och personliga brev till emma@emptiro.se, märk din ansökan med ”Administratör”.

Har du frågor om tjänsten når du oss enklast via mail på ovanstående adress. Observera att vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före utsatt sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!