Arbete via oss

Emptiro

Arbete via oss

Hos oss finns det möjlighet att komma vidare i karriären – oavsett om du är en nybliven lärling eller om du har lång arbetslivserfarenhet. Vi arbetar med alla typer av företag inom el- och teknikbranschen och via våra kanaler kan du få möjlighet att ta din karriär vidare i nästa steg!

Vi hanterar både uthyrning, där du blir en del av vårt team och arbetar ute hos våra kunder, och rekrytering där vi hjälper företag att hitta rätt kompetens när företaget skall växa mer långsiktigt.

Uthyrning

Emptiro är ett installationsföretag som har en behörighetsansvarig. Vårt fokus är dock inte att driva egna entreprenader utan att samarbeta med våra kundföretag i branschen. Det innebär att vi anställer personal inom el- och teknikområdet som blir en del av vårt eget team men som arbetar ute hos våra kunder.

Du som är anställd är en viktig del av vår verksamhet och vi är måna om att ha en nära kontakt med dig i vardagen. Att arbeta som uthyrd passar dig som är nyfiken och öppen och som trivs med att ha många nya kontakter. Du får en fin möjlighet att bygga upp såväl din kompetens som ditt kontaktnät genom de olika uppdrag som du är ute på via oss.

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse når du oss på per@emptiro.se eller genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan.

Rekrytering

Våra kunder söker ofta nya kvalificerade medarbetare till sina organisationer. Vi är stolta över att få möjligheten att hjälpa företagen med rekryteringsprocessen och arbetar då i ett nära samarbete med dem för att hitta rätt person för jobbet!

Genom att vara en del av vår kandidatdatabas får du som är redo för en ny utmaning möjlighet att vara med tidigt i processen. Tack vare vår långa erfarenhet av arbete i el-och teknikbranschen har vi stor förståelse för din bakgrund och kompetens och kan därför hjälpa dig vidare på bästa sätt!

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse når du oss på jobb@emptiro.se.